تبلیغات
مرکز تخصصی فروش بوگیر - فویل آلومینیومی آشپزخانه سیما ساب
 
مرکز تخصصی فروش بوگیر
بزرگترین مرکز فروش بوگیر و خوشبوکننده در ایران
درباره وبلاگ


مدیر فروش و بازاریابی
مرادی 09191360800

مدیر وبلاگ : علی خدامرادی
نویسندگان
فویل آلومینیومی آشپزخانه سیما ساب
که قابل استفاده در آشپزخانه و منزل می باشد.
موارد کاربرد ( طبخ غذا ، روی اجاق گاز و فر ، در کابینت و محیط های روغنی از قبیل سرخ کن ، مارکروویو ، لوله های بخاری و موارد دیگر )
فوم یا فویل آلومینیم در سه طرح و رنگ و ضخامت های متفاومت می باشد.

محصولی از سیماساب و دارای بارکد و قابل خرید و فروش در فروشگاه ها و هایپرها. 




برای اطلاعات بیشتر در مورد این موارد استفاده این محصول به ادامه مطلب بروید.

طبخ غذا با فویل , طبخ غذا در مسافرت

چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است. می توانید مواد خام را در فویل بپیچید و آن را روی زغال داغ بگذارید و مستقیما در فویل سرو کنید در این صورت هیچ تابه و بشقاب کثیفی باقی نمی ماند. چه راهی از این آسان تر؟ بنابراین یک رول کامل بردارید. آتش در آشپزی با فویل مهم است. شما به سطح کم عمقی از زغال نیاز دارید که در مدت پخت بسوزد. اگر به این نوع از آشپزی علاقه مند شده اید. به این چند نکته هم توجه کنید:


۱) فویل آلومینیومی در دو ضخامت وجود دارد اگر نوع استاندارد یعنی نازک آن را استفاده می کنید به دو لایه نیاز دارید در غیر این صورت یک لایه از نوع ضخیم فویل برای آشپزی کافی است.


۲) عامل مهم دیگر چگونگی پیچیدن غذا در فویل است. فویل را باید بدون منفذ بپیچید تا رطوبت را درون خود نگه دارد و به این ترتیب غذا با بخار پخته می شود و تمام آب آن در داخلش باقی می ماند.


۳) بسته فویل را مستقیما روی آتش زغال بگذارید و منتظر شوید غذا بپزد و دستکم یک بار، نیم دور طی پخت بچرخانید. هنگامی که زمان پخت تمام شد، بسته را از روی آتش بردارید، آن را باز کنید و یا شکافی ضربدری روی آن بدهید و آن گاه باز کنید و از خود ورقه فویل به جای بشقاب استفاده کنید. فویل استفاده شده را در سطل زباله بیندازید.


۴) سعی کنید همه مواد خام درون فویل جا شود و لبه های آن کاملا روی هم قرار گیرند و هوا به هیچ روی درون آن نرود. از بدون منفذ بودن بسته فویل مطمئن شوید.


جدول زمان پخت مواد غذایی در فویل آلومینیومی
ماهی کامل: ۱۵تا ۲۰ دقیقه، ماهی تکه شده: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، کالباس و سوسیس: ۵ تا ۱۰ دقیقه، سیب زمینی تکه شده: ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، آناناس کامل: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه، سیب زمینی کامل: ۴۵ تا ۶۰ دقیقه، برش هویج: ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، موز با پوست: ۸ تا ۱۰ دقیقه، جوجه تکه شده: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، همبرگر گوشت گوساله: ۸ تا ۱۲ دقیقه، سیب کامل: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه.


نکته: میوه پخته شده در فویل، دسر خوبی است. پیش از پیچیدن میوه، هسته آن را در آورید و کمی شکر در آن بریزید. سیب و به برای این کار از سایر میوه ها مناسب ترند. آناناس را کاملا بپزید.





نوع مطلب : محصولات آشپزخانه، 
برچسب ها : فویل آلومینیوم آشپزخانه، فویل آلومینیوم طبخ غذا، فویل آلومینیوم بخاری، فروش فویل آلومینیوم و پخش در شهرستان، فویل ورقی آلومینیوم، بسته بندی فویل و آلومینیوم، فویل آلومینیوم سیماساب،
لینک های مرتبط : برای مشاهده عکس محصول در سایز بزرگتر اینجا کلیک کنید،
شنبه 13 آبان 1396 05:09 ب.ظ
I needed to thank you for this great read!! I definitely loved every bit of it.
I have got you book-marked to look at new things you
post…
سه شنبه 10 مرداد 1396 08:03 ب.ظ
Hello there! I could have sworn I've been to this site before but after reading
through some of the post I realized it's new to me.
Anyways, I'm definitely delighted I found it and I'll be book-marking and checking
back frequently!
سه شنبه 15 فروردین 1396 12:30 ب.ظ
Everyone loves it whenever people get together and share opinions.

Great blog, keep it up!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :